Δ. Κουτσούκος: “Ο Γιώργος Παπανδρέου προτάσσει το συμφέρον της χώρας”

Την Κυριακή σε Βόλο και Θεσσαλία ο πρώην Πρωθυπουργός

Περιοδεία στη Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει την Κυριακή ο πρώην Πρωθυπουργός και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα βρεθεί και στον Βόλο για να μιλήσει σε φίλους αλλά και σε όλους τους Μαγνησιώτες στο Ξενοδοχείο Ξενία στις 10.30 το πρωί. Η περιοδεία θα κορυφωθεί με την ομιλία του κ. Παπανδρέου στο ξενοδοχείο Divani Pallas  στη Λάρισα στις 7.30 το απόγευμα.

“Περιμένουμε να ακούσουμε το πρόγραμμά του για τη χώρα, γιατί ξέρουμε ότι ο Παπανδρέου πρώτα προτάσσει το συμφέρον της χώρας και μετά οτιδήποτε . Αυτό δείχνει και η ιστορία του. Και το 2010,  πιστεύω ότι ενήργησε για το συμφέρον της ώρας και δεν είδε το συμφέρον του κόμματος και του εαυτού του. Θα μπορούσε να είχε κοιτάξει τον εαυτό του, να περνούσαν τέσσερα χρόνια, αλλά έπειτα η χώρα θα είχε μεγάλα προβλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημήτρης Κουτσούκος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝ. ΑΛ ο οποίος έχει δείξει τη στήριξή του στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού, για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Κουτσούκος τόνισε πως η υποψηφιότητα Παπανδρέου διακηρύσσει το μέλλον της χώρας και τις προοπτικές της, ενώ σχολίασε πως από την ώρα που αυτή ανακοινώθηκε έχει ταράξει τα νερά το εκλογικό κομμάτι του ΚΙΝΑΛ.

“Πιστεύουμε ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο”, είπε ο κ. Κουτσούκος, ενώ επεσήμανε ότι την ημέρα των εκλογών μπορούν να συμμετάσχουν και φίλοι του κόμματος κι όχι απαραίτητα μόνο μέλη, με τις καταστάσεις των φίλων να καταστρέφονται όταν τελειώσει η διαδικασία λόγω προσωπικών δεδομένων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.