Δεν καταδίκασε τα περιστατικά βίας το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου

Σταμάτησε η ζωντανή μετάδοση ,αποχώρησε μετά τις αποδοκιμασίες ο Αχ. Μπέος

Δεν καταδίκασε τα περιστατικά βίας η Δημοτική Αρχή Βόλου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες το μεσημέρι, συνεδρίαση που προκλήθηκε μετά από αίτημα συμβούλων των μειοψηφιών μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του δημοτικού συμβούλου της παράταξης Μπέου κατά του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μεϊκόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα θέσει στην Βουλή το ζήτημα για να απολογηθεί επί της ουσίας το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Α. Μπέος δεν τοποθετήθηκε και αποχώρησε κάτω από γιουχάϊσματα των συγκεντρωμένων πολιτών.

“Δημοτική αρχή της βίας, των κουκουλοφόρων και των αργόσχολων που σιτίζονται από τα δημοτικά ταμεία”, αποκάλεσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Παπαπέτρος την παράταξη Μπέου και τον ίδιο τον δήμαρχο, δηλώνοντας πως η ανομία με κάθε τρόπο και κάθε μέσο θα λάβει τέλος.
Εισηγήτρια του θέματος για την παράταξη «Συμμαχία για τον Βόλο», ήταν η Βιολέττα Καντόλα, η οποία περιέγραψε τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής, με τον λόγο της να έχει ιδιαίτερο βάρος καθώς έζησε «από μέσα» τι σημαίνει Μπέος, όπως έζησε και τον ρόλο των δημοτικών του συμβούλων. Μόλις η κ. Καντόλα ολοκλήρωσε την εισήγησή της και ξεκίνησε η τοποθέτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Νίκου Παπαπέτρου, ξαφνικά διακόπηκε η ζωντανή μετάδοση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην παρακολουθούν οι δημότες τα τεκταινόμενα, ενώ κατέβηκε από την πλατφόρμα και η εισήγηση της κ. Καντόλα.

Το λόγο έλαβαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας, ενώ ο Κώστας Γαργάλας, που δέχτηκε το χτύπημα στο πρόσωπο και τραυματίστηκε, δήλωσε ότι το χτύπημα αυτό ήταν καρμπόν από παρακρατικές μεθόδους με δεδομένη την πολιτική κάλυψη Μπέου. «Ήταν σχεδιασμένη επίθεση και ένα τόσο καλό σχέδιο δεν ήταν σχεδιασμένο μόνο από τον Ζαχείλα», δήλωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.