ΔΕΥΑΜΒ: Εντάθηκαν ανησυχητικά οι κλοπές σχαρών ομβρίων στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Tην τελευταία περίοδο, με ιδιαίτερη ένταση από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, έχουν ενταθεί ανησυχητικά οι κλοπές σχάρων ομβρίων στο σύνολο του Δήμου Βόλου, όπως επισημαίνει με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΜΒ, τονίζοντας ότι οι  κλέφτες, δεν διστάζουν να αφαιρούν σχάρες ομβρίων ακόμα και αν στη συνέχεια δημιουργούνται ουσιαστικοί κίνδυνοι για τη κυκλοφορία τόσο των πεζών, όσο και των οχημάτων.

«Η συστηματική κλοπή σχαρών αλλά ακόμη και καλυμμάτων φρεατίων στο κέντρο των οδών εξαφανίζει τις προσπάθειες για μια ασφαλή πόλη.

Το φαινόμενο αυτό, επιβαρύνει με δαπάνες την ΔΕΥΑΜΒ οι οποίες τελικά αφαιρούνται από δράσεις πραγματικά αναγκαίες για τους πολίτες.

Η ΔΕΥΑΜΒ όπως και σε κάθε παρόμοια περίπτωση θα προβεί στην ανάταξη του προβλήματος. Παρακαλούμε τους πολίτες όταν πέφτουν στην αντίληψή τους τέτοιες ενέργειες να ενημερώνουν την υπηρεσία και τις αρμόδιες αρχές.

Ευχόμενοι οι κλοπές να μην οδηγήσουν σε ατυχήματα για τα οποία η υπηρεσία αντικειμενικά δεν φέρει την όποια ευθύνη ευελπιστούμε στον περιορισμό των συμβάντων», σημειώνεται από τη ΔΕΥΑΜΒ, η οποία δημοσιοποιεί ενδεικτικές φωτογραφίες από τη συνοικία της Νεάπολης και σημεία που κλάπηκαν σχάρες ομβρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.