ΔΕΥΑΜΒ: Νέα μείωση πίεσης στο νερό του Βόλου- Επεκτείνονται “αυθόρμητα” οι διακοπές στην Αγριά

Νέα μείωση στην πίεση του νερού θα σημειωθεί αύριο Τρίτη στον Βόλο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς θα επισκευαστεί βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό. Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει πως οι χρόνοι διακοπής υδροδότησης στην Αγριά επεκτείνονται “αυθόρμητα”,  καθώς παρουσιάζεται υπερκατανάλωση!

Ειδικότερα στην ανακοίνωση σημειώνει η ΔΕΥΑΜΒ “Λόγω επισκευής βλάβης καταθλιπτικού αγωγού πόσιμου νερού, που μεταφέρει το νερό 5 γεωτρήσεων στη δεξαμενή Γηροκομείου, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη 29 Ιουνίου, ενδέχεται να παρουσιαστεί ανάγκη μειώσεων πίεσης στο δίκτυο διανομής. Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες για ορθολογική χρήση του πόσιμου νερού, ώστε να μην καταστεί αναγκαία η μείωση των πιέσεων.

Σε ότι αφορά στην υδροδότηση της Αγριάς, τα ωράρια διακοπής υδροδότησης είναι όπως έχουν ανακοινωθεί, δλδ 12:00- 16:00 και 00:30 – 06:00. Δυστυχώς οι χρόνοι διακοπής υδροδότησης επεκτείνονται “αυθόρμητα” καθώς παρουσιάζεται υπερκατανάλωση, με αποτέλεσμα να εξαντλείται το διαθέσιμο νερό. Συγκεκριμένα παρατηρήθηκε στις 25,26,27 Ιούνη, αύξηση της πρωινής κατανάλωσης κατά 33%, με αποτέλεσμα η διανομή νερού να τερματίζεται νωρίτερα από την προγραμματισμένη διακοπή.

Απευθύνουμε για μια ακόμη φορά έκκληση στους κατοίκους της Αγριάς για απόλυτο περιορισμό της χρήσης του νερού στα απολύτως αναγκαία, που αφορούν στην τήρηση των κανόνων υγιεινής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.