Διαδικτυακή ομάδα Ψυχοδράματος

Θα λειτουργήσει για τον μήνα Νοέμβριο

Διαδικτυακή ομάδα προσωπικής ανάπτυξης, με κύριο ψυχοθεραπευτικό εργαλείο το Ψυχόδραμα, ξεκινάει αρχές Νοεμβρίου και θα διεξαχθεί τις πέντε Τρίτες του επόμενου μήνα, δηλαδή 2, 9, 16, 23 και 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Ο αριθμός όσων θα συμμετάσχουν θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Συνεπώς, η δήλωση ενδιαφέροντος με μήνυμα, τηλέφωνο ή email, είναι απαραίτητη, μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου. Με τη δήλωση συμμετοχής, θα λάβετε και περισσότερες πληροφορίες για την Ομάδα, καθώς και το zoom link διεξαγωγής της.

Η ομάδα θα είναι προσβάσιμη από όλους, «για να διερευνήσουμε δημιουργικά όσα μας απασχολούν αλλά και τον ίδιο τον εαυτό μας, όσα ονειρευόμαστε, όπως κι εκείνα που προσδοκούμε και ελπίζουμε, σε έναν ασφαλή διαδικτυακό τόπο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το Ψυχόδραμα, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μια βιωματική ψυχοθεραπευτική τεχνική, μια τεχνική που χρησιμοποιεί όλες μας τις αισθήσεις, το σώμα και τις αναμνήσεις μας, όπως αποθηκεύονται σε αυτό. Σε αντίθεση με την κλασική ομαδική ψυχοθεραπεία, που η κουβέντα και η ανάλυση είναι τα βασικά της χαρακτηριστικά, το Ψυχόδραμα προσεγγίζει τα ζητήματα που θέτει η ομάδα, πιο δημιουργικά και ελεύθερα. Οι διαδικτυακές συναντήσεις, θα κρατήσουν το δημιουργικό κομμάτι του Ψυχοδράματος, αυτό που μας συνδέει πιο βαθιά με τον εαυτό μας, και με έναν πιο ευέλικτο τρόπο, θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τις τεχνικές του, στον νέο τρόπο διεξαγωγής, που είναι από απόσταση.

Μπορείτε να επικοινωνείτε εδώ:
[email protected] και στα τηλέφωνα 6948 648 079 & 6942 026 244
Συντονίζουν: Άννα Κολτσιδοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια- Ψυχοδραματίστρια
και Soner Şenol, Ψυχοθεραπευτής- Ψυχοδραματιστής

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.