Τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου θα γίνει ο 6ος γραπτός Διαγωνισμός ΕΣΔΙ (Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών), που θα είναι ο μεγαλύτερος του 2026, καθώς αφορά μόνιμες θέσεις στα δικαστήρια της χώρας για όλους τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και όσους έχουν μόνο απολυτήριο λυκείου.
Σύμφωνα με το www.proson.gr ο αριθμός των θέσεων που θα προκύψουν από το Διαγωνισμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα υπερβαίνει τις 145 θέσει τις οποίες θα καλύψουν υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Υπολογίζεται πως ο 6ος γραπτός Διαγωνισμός για τους δικαστικούς γραμματείς αναμένεται να γίνει τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου το αργότερο και θα αφορά 48 Πρωτοδικεία, Εισαγγελίες Πρωτοδικών και Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας, μεταξύ των οποίων το Πρωτοδικείο Βόλου και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου.
Διαγωνισμός για προσλήψεις και στα Δικαστήρια του Βόλου
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































