Διαλέξεις στο ΠΘ από τον κλινικό ψυχολόγο του Πανεπιστημίου του Tel Aviv Dr. Rony Berger

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Κινητικότητας ERASMUS + προσκεκλημένος του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είναι ο Dr Rony Berger από το Πανεπιστήμιο του Tel Aviv.

Ο διακεκριμένος κλινικός ψυχολόγος θα δώσει δύο διαλέξεις την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου στον Βόλο, στο κτήριο Παπαστράτος.

Ειδικότερα, η πρώτη του διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου από τις 9.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην Αίθουσα Σ (2ος Όροφος, κτήριο Πρυτανείας). Ο Τίτλος της διάλεξης είναι: Πως να καλλιεργήσετε την καλοσύνη στους ανθρώπους».

Η δεύτερη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην  Αίθουσα Μανώλης Γλέζος (Ισόγειο Θόλου). Η ομιλία θα έχει θέμα την πρόληψη της επαγγελματικής εξουθένωσης και των τραυμάτων των επαγγελματιών ψυχικής υγείας που εργάζονται με άτομα με αναπηρίες.

Δηλώσεις συμμετοχής:  https://forms.office.com/e/1v1UGkqmUX

 

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν στην Αγγλική. Ο κ. Berger χρησιμοποιεί απλή και κατανοητή γλώσσα και δίνει μεγάλη έμφαση στις βιωματικές ασκήσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια Χριστίνα Ρούση, Επίκ. Καθ. Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, ΠΘ. [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.