Διασωληνώθηκε 20χρονος Βολιώτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του

Σοβαρά τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ένας 20χρονος Βολιώτης, στο τούνελ του περιφερειακού, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.
Ο νεαρός οδηγός κινούνταν στο ρεύμα προς Αγριά, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει στο κεφάλι.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και οι γιατροί τον διασωλήνωσαν. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.
Σε ένα δεύτερο ατύχημα που έγινε το μεσημέρι, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας οδηγός μοτοσικλέτας όταν το δίκυκλο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Μητροπολίτου Γρηγορίου και Κρέοντος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.