Διεθνείς διαστάσεις έλαβε το θέμα των νεκρών ψαριών στον Βόλο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι αποκρουστικές εικόνες από τα νεκρά ψάρια στον Βόλο κάνουν τα τελευταία 24ωρα τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, συνοδεύοντας άρθρα που περιγράφουν τα αίτια του φαινομένου, την κόντρα που έχει δημιουργηθεί αλλά και τις συνέπειες αυτού του σοβαρού προβλήματος στις τοπικές επιχειρήσεις.
«Τουριστικό λιμάνι της Ελλάδας πλημμυρίζει με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά ψάρια», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του Guardian που, μεταξύ άλλων, μεταφέρει και την αγωνία των επιχειρηματιών εστίασης της περιοχής.

«Χιλιάδες νεκρά ψάρια καλύπτουν λιμάνι στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος ενός βίντεο στον ιστότοπο του BBC, ενώ και το βρετανικό Channel 4 κάλυψε το σπάνιο φαινόμενο που προκλήθηκε από τις εκτεταμένες πλημμύρες στη χώρα μας.

To Γαλλικό Πρακτορείο, που δημοσιεύει σοκαριστικές φωτογραφίες από το λιμάνι του Βόλου μιλά για «αγώνα δρόμου» των Αρχών για να επιλύσουν το πρόβλημα.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.