Διευθέτηση του οικοπέδου στην Παρασκευοπούλου ζητούν οι δικαστικοί υπάλληλοι

Για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Βόλου

Τη συνδρομή των παραγόντων της πόλης και της Συγκλήτου του Π.Θ. για να διευθετηθεί άμεσα το θέμα του οικοπέδου που προτάθηκε από τον Δήμο στην οδό Παρασκευοπούλου, για ανέγερση του Δικαστκού Μεγάρου Βόλου, ζητά ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων περιφέρειας Πρωτοδικείου Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο με θέμα την Ανέγερση Νέου Δικαστικού Μεγάρου στον Βόλο, τη συνάντηση του κ. Δημάρχου και των κ.κ. Βουλευτών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, καθώς και τις δημόσιες τοποθετήσεις δια του τύπου σχετικά με το προταθέν οικόπεδο (Παρασκευοπούλου), δηλώνουμε εκ νέου, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι εμμένουμε στην πάγια θέση μας σχετικά με την αναγκαιότητα κατασκευής νέου δικαστικού μεγάρου.

«Μετά την ακριβή περιγραφή των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής, η οποία γνωστοποιήθηκε σε όλους τους παρισταμένους στη σύσκεψη και εγγράφως, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στη βούληση του κ. Υπουργού Δικαιοσύνης, του κ. Δημάρχου Βόλου και των κ.κ. Βουλευτών του νομού μας και ζητάμε τη συνδρομή όλων των παραγόντων της πόλης, αλλά και της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου για την ομαλή και άμεση διευθέτηση όλων των ζητημάτων επ’ ωφελεία των πολιτών του Βόλου», επισημαίνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.