Δικτύωση του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου με το Κοινωνικό Φαρμακείο Βόλου

Την Πέμπτη  26/10/23 η υπεύθυνη του Κ.Η.Φ.Η. Νέας Αγχιάλου (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) του δήμου Βόλου, δομή της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ η οποία είναι συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020, πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Νικόλαο Φεργαδάκη, Κοινωνικό Λειτουργό και την κ. Ηλιάνα Κασάμπαλη Φαρμακοποιό του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Βόλου με σκοπό την δικτύωση των δύο υπηρεσιών.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μια κοινωνική δομή που σκοπός της είναι η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη απόρων. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των υπηρεσιών που παρέχει το Κ.Η.Φ.Η όπως είναι η νοσηλευτική φροντίδα, η ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη των ωφελούμενων, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, νοητικής ενδυνάμωσης αλλά και η φυσικοθεραπεία.
Στόχος της συνάντησης, εκτός από την ευαισθητοποίηση, ήταν η ενημέρωση προκειμένου να γίνει παραπομπή περιστατικών όπου είναι εφικτό για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου στελεχώνεται από Κοινωνικό Λειτουργό και Φαρμακοποιό, λειτουργεί με σταθερό ωράριο από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 -17:00, επί της οδού Τοπάλη 14 (ΔΙΑΥΛΟΣ) και τηλέφωνο επικοινωνίας 24210-31023

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα κριτήρια ένταξης νέων ωφελούμενων στο ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 07:00-15:00, Ελληνικής Αεροπορίας 25-τηλ.επικοινωνίας 2428078182ή email:[email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.