Διμηνίτες μαζεύουν τα σκουπίδια στο Δήμο Βόλου

Επεισόδιο τα ξημερώματα μεταξύ καταληψιών και οδηγού. Τραυματίστηκε η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων

Διμηνίτες μαζεύουν τα σκουπίδια στο Δήμο Βόλου, σύμφωνα με συνδικαλιστές στους ΟΤΑ, που συνεχίζουν την κατάληψη στα αμαξοστάσια της Μαγνησίας, ενώ σήμερα τα ξημερώματα έγινε επεισόδιο με μόνιμο οδηγό, που επιχείρησε να μπει με το μηχανάκι του στο αμαξοστάσιο.
Από την ενέργεια αυτή του οδηγού τραυματίστηκε η γραμματέας του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας Εύη Καρυδάκη.

Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Αμαλία Κουτσιαρή, σήμερα τα ξημερώματα πήγαν στο αμαξοστάσιο τέσσερις οδηγοί απορριμματοφόρων για να εργαστούν.
Οι καταληψίες επιχείρησαν να τους εμποδίσουν με ανθρώπινη αλυσίδα. Ένας από αυτούς επιχείρησε να περάσει με το μηχανάκι του χωρίς να σταματήσει. Κάποιοι τον τραβούσαν να μην μπει, εκείνος επέμενε και τελικά έπεσε πάνω στην γραμματέα του Συλλόγου Εύη Καρυδάκη τραυματίζοντάς την στο πόδι.

Η κ. Καρυδάκη διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου και εξετάζεται και σύμφωνα με την κ. Κουτσιαρή, έχει υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Αποκομιδή με δύο απορριμματοφόρα και φορτηγάκια
Σύμφωνα με την κ. Κουτσιαρή σήμερα αλλά και χθες επίσημα αποκομιδή έκανε το απορριμματοφόρο ασφαλείας που συγκέντρωσε τα απορρίμματα από το Νοσοκομείο και τις κλινικές αλλά και ένα απορριμματοφόρο της ανακύκλωσης.
Όπως είπε, οι διμηνίτες εργαζόμενοι κάνουν κανονικά αποκομιδή χρησιμοποιώντας φορτηγάκια τα οποία είχαν “μείνει εκτός αμαξοστασίων”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.