Δωροεπιταγές τροφίμων από το Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου για την ενίσχυση απόρων

Δόθηκαν στην ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ

Tο Τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου «Αργοναύτες»  παρέδωσε  τη Δευτέρα 11 Απριλίου δωροεπιταγές τροφίμων στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου σε συνέχεια της δέσμευσης του τοπικού τμήματος στην εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων των κοινωνικών κέντρων με τίτλο «Χορεύοντας με ρυθμό για καλό σκοπό » στο πολιτιστικό κέντρο Ν. Ιωνίας.

Η  συγκεκριμένη ενίσχυση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του Αντιδήμαρχου οικονομικών του Δήμου Βόλου Ανδρέα Ζέρβα , του προέδρου της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Βόλου Ευθύμιου  Τζούνη  και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών προσφοράς και αλληλεγγύης του τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  για την ενίσχυση απόρων οικογενειών ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.

Τις δωροεπιταγές παρέλαβε η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Σοφία Χάλαρη παρουσία της Αντιπροέδρου του Οργανισμού Βούλα Αναγνώστου. Στη συνάντηση για την παράδοση των δωροεπιταγών παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ HJ-13 Βόλου  Αργοναύτες  Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Τμήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.