Δύο απόπειρες αυτοκτονίας χθες στο Βόλο και στη Νέα Ιωνία

Νεαρή προσπάθησε να πηδήξει από μπαλκόνι και 56χρονη από πεζογέφυρα τρένων

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στο Βόλο και το μεσημέρι στη Ν. Ιωνία, από μια 24χρονη και μια 56χρονη γυναίκα. Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους.

Να δώσει τέλος στη ζωή της απειλούσε μια 24χρονη χθες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου και χρειάστηκε η επέμβαση αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ και διασωστών του ΕΚΑΒ για να την αποτρέψουν. Η κοπέλα, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.
Το περιστατικό έγινε στις 8 μ.μ. σε πολυκατοικία στο κέντρου του Βόλου, όπου η νεαρή διαμένει με τους γονείς της και φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Η 24χρονη κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να πέσει στο κενό, για να βάλει τέλος στη ζωή της.
Η οικογένειά της κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, άνδρες των οποίων έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να την πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή της, όπως και έγινε.

Επίσης, στη 1 χθες το μεσημέρι, μια 56χρονη γυναίκα στη Ν. Ιωνία ανέβηκε σε πεζογέφυρα, στις σιδηροδρομικές γραμμές, επί των οδών Μυτιλήνης και Βυζαντίου.
Ευτυχώς, τη γυναίκα αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα, τη ρώτησε τι έκανε εκεί και της απάντησε ότι θέλει να πέσει για να σκοτωθεί.

Η γειτόνισσα έντρομη κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες πήγαν στο σημείο και κατάφεραν να την πείσουν να κατέβει από τη γέφυρα και η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.