Δύο οκταμηνίτες πλοηγούς και κυβερνήτης πλοηγίδας για τα λιμάνια της Μαγνησίας

Δύο πλοηγούς και έναν κυβερνήτη πλοηγίδας πρόκειται να προσλάβει το Λιμεναρχείο Βόλου με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, στα λιμάνια της Μαγνησίας και της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Βόλου πρόκειται να προσληφθούν ένας πλοηγός για την εξυπηρέτηση του λιμένα Βόλου, των λιμενικών εγκαταστάσεων της ΑΓΕΤ, της βιομηχανίας χάλυβα SOVEL και των μύλων Λούλη, στον όρμο Αμαλιάπολης και ένας πλοηγός για την εξυπηρέτηση των λιμένων Στυλίδας και Αχλαδίου Φθιώτιδας.

Επίσης, θα προσληφθεί ένας έκτακτος κυβερνήτης πλοηγίδας για το πλωτό μέσο του Πλοηγικού Σταθμού Βόλου του κεντρικού λιμένος Βόλου.

Οι τρεις προσλήψεις θα γίνουν για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών με σκοπό την κάλυψη έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών και με κατάρτιση σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δικαίωμα για την επιλογή έχουν εν ενεργεία ναυτικοί ή συνταξιούχοι ΝΑΤ, ενώ η κατάθεση των δικαιολογητικών και των αιτήσεων γίνεται στο γραφείο Πλοηγικού Σταθμού στο Λιμεναρχείου Βόλου καθημερινά μέχρι τις 18 Μαΐου 2018. Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα 24213 53819, 24213 53830 και 24213 53800.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.