Έδωσαν το παρόν στα Δικαστήρια πολίτες κατά των πλειστηριασμών

Δυναμικό παρόν έδωσαν σήμερα στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου, για άλλη μια Τετάρτη και παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τα καθήκοντά τους, οι πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, στους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις.
Οι πολίτες έδωσαν για άλλη μια εβδομάδα το παρόν στα Δικαστήρια, υπό το φόβο να βγουν πλειστηριασμοί ακινήτων από το ΙΚΑ, όπως φημολογούνταν, αλλά τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΠΑΝΟΣυγκεντρωμένοι μοίραζαν την πολιτική επιθεώρηση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου «Ανάποδα», που προβάλει ως πρώτο θέμα την αντίδραση του λαού στα Ειρηνοδικεία και αναφέρει ότι το ΕΠΑΜ συμβάλλει Πανελλαδικά στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, αποτρέποντας το ξεπούλημα της ιδιοκτησίας των πολιτών. Όπως επισημαίνει η αρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας κάτω από συνθήκες άγριας περικοπής του εισοδήματος, δημευτικής φορολογίας, κάτω από καθεστώς μνημονιακής κατοχής της χώρας, συνιστά παραβίαση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος όπως το άρθρο 17. Είναι αδιανόητο να διασπαθίζεται η ιδιωτική περιουσία επειδή η πλειοψηφία ενός λαού οδηγείται – χωρίς δική της ευθύνη – σε βιοτικό αδιέξοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.