Έφερνε με λεωφορείο στο Βόλο 3.500 δόσεις ηρωίνης!

«Μπλόκο» της Δίωξης Ναρκωτικών σε έναν 33χρονο Αθηναίο

Νέα μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, με τη σύλληψη τα μεσάνυχτα ενός 33χρονου Αθηναίου, που έφερε με λεωφορείο στο Βόλο ποσότητα 415 γραμ. ηρωίνης, περίπου 3.500 δόσεις, για να τη διοχετεύσει στην τοπική αγορά.

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών είχε πληροφορία για ένα άτομο που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, από την Αττική στη Μαγνησία. Αφού τον εντόπισε, ξεκίνησε την παρακολούθηση και του έκανε «μπλόκο» στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ τα μεσάνυχτα.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον 33χρονο βρήκαν σε σακίδιο ποσότητα 415 γραμ. ηρωίνης, που κατασχέθηκε και ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα που διαμένει σε περιοχή της Αθήνας και έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς, κατηγορείται για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή.

Σημειώνεται η συστηματική δουλειά που γίνεται από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, με την προηγούμενη μεγάλη επιτυχία της να έχει καταγραφεί στα μέσα Οκτωβρίου, που εκτοπίστηκε σε οικόπεδο στην περιοχή Ανεμούτσα, πάνω από την Αγριά, ποσότητα χασίς 13,5 κιλών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.