Έφτασαν οι πρώτοι επιβάτες στο αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου-Ποιες οι επόμενες πτήσεις

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Η Ryanair επιστρέφει μετά από 10 χρόνια

Πρεμιέρα χθες των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με την πρώτη πτήση της Ryanair με 175 επιβάτες, από το αεροδρόμιο Σαρλερουά των Βρυξελλών.

Η low cost εταιρία επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο τοπικό αεροδρόμιο και θα πραγματοποιεί δύο δρομολόγια την εβδομάδα από τη Ν. Αγχίαλο, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Φέτος, η τουριστική κίνηση του αεροδρομίου, αναμένεται να είναι καλή, με τις πτήσεις να είναι περισσότερες από πέρυσι, αλλά και τους επισκέπτες να υπολογίζεται ότι θα αγγίξουν τις 30.000. Θα πετάει δύο φορές την εβδομάδα από τη Ν. Αγχίαλο, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
Στις 17 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις για το Ντίσελντορφ κάθε Σάββατο με τη Eurowings, ενώ στις 24 θα ξεκινήσει το ναυλωμένο από ξενοδοχειακή μονάδα στη Β. Εύβοια, τσάρτερ από το Παρίσι.

Ταυτόχρονα, μέσα στον Ιούνιο ξεκινούν και οι υπόλοιπες πτήσεις, όπως αυτή με τη Skyexpress, που θα συνδέσει δύο φορές την εβδομάδα την Κεντρική Ελλάδα με το Ηράκλειο Κρήτης. Συνεχίζονται ακόμη κάποιες πτήσεις τσάρτερ για το Μπρνο, ενώ επανέρχεται και η πτήση από το Τελ Αβίβ για περίπου 2,5- 3 μήνες από τα μέσα Ιουλίου. Συνολικά, οι πτήσεις θα είναι 8-10 την εβδομάδα.

Στον αντίποδα, φέτος απωλέστηκαν οι πτήσεις της Condor που συνέδεσε τη Ν. Αγχίαλο με το Μόναχο και της Austria για τη Βιέννη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.