Είκοσι άτομα για έναν μήνα θα προσλάβει η ΔΕΥΑΜΒ

Για μέτρηση των καταναλώσεων νερού ενόψει έκδοσης λογαριασμών

Είκοσι άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός μήνα, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών, θα προσλάβει η ΔΕΥΑΜΒ και η απόφαση θα ληφθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης.
Όπως αναφέρει η εισήγηση, η ανάγκη πρόσληψης των 20 ατόμων προκύπτει από την εφαρμογή έκδοσης των λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης με εξαμηνιαία κατανάλωση (α’ τρίμηνο έναντι – β’ τρίμηνο εκκαθάριση).

Η ανάγκη θεωρείται κατεπείγουσα καθώς αφορά στην υλοποίηση της πρόσφατης απόφασης σχετικά με τον διαφορετικό τρόπο αποστολής των ειδοποιητηρίων πληρωμής, με αποστολή λογαριασμού έναντι στο 1ο τρίμηνο και εκκαθαριστικού στο εξάμηνο. Η υλοποίηση της απόφασης προϋποθέτει την μέτρηση του συνόλου των καταναλώσεων εντός ενός μηνός πριν την εκκίνηση της εφαρμογής του νέου τρόπου αποστολής ειδοποιητηρίων.
Επιπλέον η ανάγκη αυτή είναι προσωρινή και παροδική, καθώς αφορά σε ένα αποκλειστικά κύκλο μετρήσεων, τονίζεται στην εισήγηση της υπηρεσίας.

Επίσης η ΔΕΥΑΜΒ θα εγκρίνει το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού για την κατακύρωση της Σύμβασης Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών με τίτλο «Υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού ΔΕΥΑΜΒ», προεκτιμώμενης αμοιβής 59.495,55 €, πλέον Φ.Π.Α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.