Είπε ότι είχε τα μαχαίρια για επαγγελματικούς λόγους

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Ένας 41χρονος που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Κρεοπώλης δήλωσε ένας 41χρονος που συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι της συντρόφου του, στον Βόλο και στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του βρέθηκαν τέσσερα μαχαίρια σε θήκη.
Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για παράνομη οπλοκατοχή, ζήτησε να δικαστεί χωρίς δικηγόρο κι όταν τον ρώτησε ο πρόεδρος γιατί ποιο λόγο είχε τα μαχαίρια στο αυτοκίνητο, απάντησε ότι είναι κρεοπώλης και εκδοροσφαγέας και τα χρησιμοποιεί στην εργασία του.
Η εισαγγελέας έδρας ζήτησε να αναβληθεί η υπόθεση, προκειμένου ο κατηγορούμενος να προσκομίσει στο Δικαστήριο πτυχίο και το έγγραφο πρόσληψης στην εργασία του. Η δίκη προσδιορίστηκε για την Παρασκευή και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.