Χειροπέδες σε ζευγάρι για κλοπές στο Διμήνι, στη Ν. Αγχίαλο και στη Χρυσή Ακτή

Στο Βόλο συνελήφθησαν οι δράστες 11 κλοπών στη Λάρισα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν συνολικά 4 περιπτώσεις κλοπής, από καταστήματα και επιχείρηση στο Βόλο που διέπραξαν οι ένας 34χρονος και μια 35χρονη γυναίκα δράστες των 11 περιπτώσεων κλοπής από καταστήματα και επιχειρήσεις της Λάρισας. Η υπόθεση βγήκε από κλεμμένο δίκυκλο που οδηγούσε ένας 34χρονος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες διέπραξαν από κοινού τις εξής περιπτώσεις κλοπής:
 το μεσημέρι της 17-05-2022 στο Διμήνι, εισήλθαν σε επιχείρηση συσκευασίας τροφίμων που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 400 € και
 την 25/26-05-2022, επίσης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, διέρρηξαν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και έκλεψαν από το εσωτερικό τους 2000 € από ψητοπωλείο στην Αγχίαλο, 150 € από τσιπουράδικο στη Χρυσή Ακτή και 50 € από ψητοπωλείο στη Χρυσή Ακτή.

Σήμερα (31-05-2022) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας Βολιώτη, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε κλέψει την 30/31-05-2022 από την πόλη του Βόλου.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, χθες (30-05-2022) το βράδυ και σήμερα (31-05-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, ο συλληφθείς αποπειράθηκε μόνος του να διαρρήξει δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.
Κατασχέθηκαν:
 το αφαιρεθέν δίκυκλο,
 ένα κράνος του αφαιρεθέντος δικύκλου,
 ένα χερούλι πόρτας ενός από τα καταστήματα που ο δράστης αποπειράθηκε να διαρρήξει και
 δύο συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 3,9 γραμμαρίων, τις οποίες κατείχε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.