Ελεύθεροι με περιοριστικούς οι τρεις για διακίνηση χασίς

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει η δίκη τους, αφέθηκαν μετά την απολογία τους σήμερα, οι τρεις δράστες που είχαν συλληφθεί στο Στεφανοβίκειο για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ποσότητα χασίς βάρους 925 γραμμαρίων.

Πρόκειται για έναν 25χρονο από την Αλβανία και ένα ζευγάρι Ελλήνων 36 χρονών ο άνδρας και 37 η γυναίκα κατοίκους Τυρνάβου, που συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης, ενώ κατευθυνόταν από τη Λάρισα στο Βόλου για να πουλήσουν να ναρκωτικά.
Στους περιοριστικούς όρους περιλαμβάνονται η απαγόρευση της εξόδου από τη χώρα, η παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα της Περιοχής τους και χρηματική εγγύηση 2.000 Ευρώ για καθένα από τους δύο άνδρες.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορία ότι ο αλλοδαπός διακινεί ποσότητες χασίς στην περιοχή του Βόλου, όπου ερχόταν από την παλιά εθνική οδό. Οι αστυνομικοί περίμεναν στα όρια με το Ν. Λάρισας, όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο του δράστη να κατευθύνεται στο Βόλο.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητο του διακινητή σε χωράφια στην περιοχή Στεφανοβικείου, συνέλαβαν τους Έλληνες συνεργούς του, αλλά ο Αλβανός πέταξε τη σακούλα με τα ναρκωτικά και προσπάθησε να φύγει τρέχοντας. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ βρέθηκαν και τα ναρκωτικά που είχε πετάξει από το αυτοκίνητο. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 75 Ευρώ, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Toyota στο οποίο επέβαιναν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.