Έμεινε από βλάβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου στην Αθήνα, ενώ έκανε διακομιδή παιδιού

Άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα

Ακινητοποιήθηκε από μηχανική βλάβη στην Αθήνα, ενώ πήγαινε διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στις 2.30 σήμερα το μεσημέρι, ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Βόλου. Το παιδί που μετέφερε έφτασε στον προορισμό του με άλλο ασθενοφόρο, ενώ το όχημα μεταφέρθηκε στο συνεργείο του ΕΚΑΒ και το διμελές πλήρωμα θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Παναγιώτης Δαρειώτης, το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Βόλου για να μεταφέρει στο Παίδων ένα παιδί για νοσηλεία και ενώ βρισκόταν μέσα στην Αθήνα, άναψε ένδειξη για πρόβλημα στον κινητήρα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να το ακινητοποιήσει επί τόπου.

Στο σημείο κλήθηκε και πήγε άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει το παιδί στο Νοσοκομείο, ενώ το ακινητοποιημένο ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο συνεργείο της υπηρεσίας στην Αθήνα.

«Το διμελές πλήρωμα του ΕΚΑΒ Βόλου, σήμερα θα διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αύριο το πρωί θα πάει στο συνεργείο και αν η βλάβη μπορεί να επισκευαστεί, το ασθενοφόρο θα μεταφερθεί ξανά στο Βόλο. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στην έδρα τους με το δρομολόγιο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ», τόνισε ο κ. Δαρειώτης.

Το ασθενοφόρο που υπέστη βλάβη ανήκει στα τέσσερα καινούργια οχήματα που είχαν παραδοθεί τους πρώτους μήνες του 2018, δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου και είναι μάρκας Peugeot.