Έμπασε νερά το Ειρηνοδικείο Βόλου

Κοπές δένδρων και αντλήσεις νερών από την Πυροσβεστική

Νερά έμπασε, λόγω της έντονης βροχής το Ειρηνοδικείο Βόλου και στα Δικαστήρια κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να κάνει άντληση των υδάτων.
Στα Δικαστήρια πήγε η Πυροσβεστική και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, που διαπίστωσαν ότι πλημμύρισε η ταράτσα του Δικαστικού Μεγάρου και από φεγγίτη περνούσε το νερό στα γραφεία του πρώτου ορόφου.
Οι πυροσβέστες έκλεισαν τον φεγγίτη και σε συνεργασία με τους εθελοντές σήκωσαν πίνακα που ήταν συνδεδεμένοι οι υπολογιστές σε μια παλέτα για να μη γίνει βραχυκύκλωμα.

Αν και το νερό που μπήκε στον πρώτο όροφο δεν ήταν πολύ, κατέβηκε από τις σκάλες και έφτασε στο ισόγειο, όπου οι υπάλληλοι έπιασαν δουλειά με σφουγγαρίστρες, σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρία αποφράξεων, ώστε να μη δημιουργηθούν παραπάρε προβλήματα.

Από τη βροχή που πέφτει όλη τη νύχτα, πλημμύρισαν κυρίως υπόγεια στην πόλη του Βόλου και οι πυροσβέστες κάνουν αντλήσεις νερών, Μέχρι στιγμής χρειάστηκε να επέμβουν σε τρεις περιπτώσεις. Επίσης επεμβάσεις έγιναν σε υπόγειους υποσταθμούς της ΔΕΗ που πήραν νερό.

Επίσης, λόγω του νερού και των δυνατών ανέμων, έσπασαν κλαδιά δένδρων και οι πυροσβέστες καλούνται να τα κόψουν, για να απελευθερωθούν οι δρόμοι, σε πέντε περιπτώσεις μέχρι τώρα.

Από πλευράς Τροχαίας Βόλου έχουν τοποθετηθεί κορδέλες διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στον Ξηριά, απέναντι από το ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες» και στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΒ στον Περιφερειακό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.