Ενδιαφέρον από γιατρούς για το Νοσοκομείο Βόλου- Ανταπόκριση στην προκήρυξη

Ανταπόκριση και για τις οκτώ μόνιμες θέσεις ιατρών που προκηρύχθηκαν για το Νοσοκομείο Βόλου υπήρξε από γιατρούς, πολλοί δεν μάλιστα από αυτούς έχουν δηλώσει ως πρώτη τους επιλογή το Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους για να προσληφθούν στο Νοσοκομείο Βόλου 14 γιατροί ενώ οι θέσεις είναι οκτώ, ενώ από τις επτά ειδικότητες οι έξι έχουν ως πρώτη επιλογή  το τοπικό νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Συγκεκριμένα για τη θέση ειδικότητας παθολογικής ογκολογίας υπάρχει ενδιαφέρον από έναν γιατρό, για τη θέση ειδικότητας γαστρεντερολογίας από τρεις γιατρούς, δυο ενδιαφέρονται για την θέση της ειδικότητας της ακτινολογίας, δύο ενδιαφέρονται για τις δύο θέσεις που έχουν προκηρυχθεί για εσωτερική παθολογία ενώ έξι γιατροί ενδιαφέρονται  για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις, αναισθησιολογίας, ΤΕΠ και χειρουργικής- δύο γιατροί για κάθε ειδικότητα έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει πως οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί δεν θα βγουν άγονες και θα προσέλθουν τους επόμενους μήνες νέοι μόνιμοι γιατροί για να τις καλύψουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.