Έντονες οι διαμαρτυρίες ηια συνεχείς διακοπές υδροδότησης στη Νεάπολη

φωτο αρχείου

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες συμπολιτών της περιοχής Νεάπολης, όπου υπάρχουν συνεχείς διακοπές της υδροδότησης, λόγω των έργων που γίνονται στην οδό Λαρίσης ή ζημιών που προκύπτουν στο δίκτυο.
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η ΔΕΥΑΜΒ προχωράει συνέχεια σε διακοπές νερού, κάποιες φορές γιατί γίνονται έργα στη Λαρίσης, κάποιες φορές γιατί υπάρχει ζημιά, κάποιες φορές γιατί υποτίθεται ότι βελτιώνει το δίκτυο.

«Κάθε μήνα, συχνά δύο και τρεις φορές το μήνα, μας κόβουν το νερό και μάλιστα πρωινά που θέλουμε να κάνουμε μπάνιο, να μαγειρέψουμε, πάμε στη δουλειά μας. Κάθε φορά μας λένε ότι θα κρατήσει 2-3 ώρες και ποτέ δεν ισχύει. Σήμερα για παράδειγμα, δεν έχουμε νερό από το πρωί και ενώ μας είχαν πει ότι μέχρι τις 2 θα έχει έρθει, τώρα λένε ότι ”θα πάρει μια ωρίτσα ακόμα”. Μας λένε ότι είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό και σε μια εβδομάδα, πάλι δεν έχουμε νερό», τονίζουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι.

Οι κάτοικοι της περιοχής επισημαίνουν ότι αν και πληρώνουν το νερό πανάκριβα, από πολλές περιοχές της Ελλάδας, νερό δεν έχουν και επισημαίνουν ότι η ΔΕΥΑΜΒ είναι η χειρότερη υπηρεσία, διότι ταλαιπωρούνται να βγάλουν άκρη ακόμη και από το τηλέφωνο, καθώς πολλές φορές υπάλληλοι δεν το σηκώνουν και αν βγάλουν γραμμή τους παραπέμπουν από τον έναν υπάλληλο στον άλλο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.