Εορταστικό διήμερο στο Ράδιο Ένα 102,5!

Σήμερα Τετάρτη 28, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Μετά τις επιτυχημένες εορταστικές ειδικές εκπομπές, των Χριστουγέννων, με κάλαντα, ήθη, έθιμα, παραδόσεις, απ΄την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, με τη συμμετοχή και συνδρομή, πλήθος καλεσμένων, εκπροσώπων, συλλόγων και φορέων, τα ραδιοφωνικά αφιερώματα, συνεχίζονται, ενόψει Πρωτοχρονιάς!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

10.45 Η Πολυξένη Καράκογλου παρουσιάζει το τραγούδι της «Εφτά», αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου δημιουργού Θάνου Μικρούτσικου, που πέθανε σαν σήμερα, με στίχους και μελωδία που παραπέμπουν στο σπουδαίο έργο του!
11.15 Παραδοσιακά ελληνικά κάλαντα, θα αποδώσουν μέλη της χορωδίας του τμήματος ενηλίκων μαθητών της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής Παύλου Πλάκα». Τραγουδούν: Λεωνίδας Τίγκας, Εύα Ηρακλέους, Σοφία Κοτσάκη, Ελένη Χατζηνικολάου, Δέσποινα Κοντογιώργη. Με την ορχήστρα παίζουν: Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος (μπουζούκι), Αποστολής Πλακαρός (κιθάρα) και Παύλος Πλάκας, πλήκτρα, ενορχήστρωση και επιμέλεια προγράμματος.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

10.30 Ο Βολιώτης ερμηνευτής Θάνος Ματζίλης, με αφορμή μια μοναδική συναυλία στον Βόλο, δίνει τις ευχές του και μιλά για το τραγούδι και τις συνεργασίες του

10.45 Ο πρόεδρος της «Πανθεσσαλικής Στέγης» Δρ. Στέφανος Κούτρας, εύχεται σε Μάγνητες και Θεσσαλούς, ενόψει της νέας χρονιάς, αναφερόμενος παράλληλα, σε δράσεις των Θεσσαλών.

11.15 Μέλη της παιδικής χορωδίας του «Ωδείου Παλάσκα» συνοδεία οργάνων, θα αποδώσουν κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, μεταφέροντας τις ευχές τους για τη νέα χρονιά.

Δημοσιογραφική επιμέλεια –Παρουσίαση Ηλίας Κουτσερής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.