Επεκτείνεται το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΜΒ

Επέκταση του δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέων παροχών, προϋπολογισμού 600.000 € ενέκρινε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ που συνεδρίασε σήμερα. Ο διαγωνισμός που θα γίνει για το έργο θα είναι ηλεκτρονικός μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τη ΔΕΥΑΜΒ.

Το Δ.Σ. της Επιχείρησης ενέκρινε τους όρους διενέργειας διαγωνισμού για τον καθαρισμό των χώρων της ΔΕΥΑΜΒ, προϋπολογισμού 34.000 €. Η υπηρεσία θα αφορά διάστημα ενός έτους και ο διαγωνισμός αφορά τον καθαρισμό των κτιρίων όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ: το κεντρικό κτίριο στην οδό Κωνσταντά, τις εγκαταστάσεις Χατζηαργύρη (τέρμα Κουντουριώτου), τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Σαρακηνού και των αντλιοστασίων, τους θαλάμους δεξαμενών και τα αντλιοστάσια ύδρευσης, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στη Μπουρμπουλήθρα και τρεις αυτόνομους χώρου στο ισόγειο χώρο του «Δράγνειου» δημοτικού κτιρίου του Δήμου Βόλου στη Νέα Αγχίαλο που χρησιμοποιούνται ως γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ.

Τέλος, αποφασίστηκαν οι δικαστικοί χειρισμοί για δύο αιτήσεις ανακοπής που θα καταθέσει η ΔΕΥΑΜΒ στα Μονομελή Πρωτοδικεία Αθήνας και Βόλου, εντός του Φεβρουαρίου, κατά της ΕΡΓΗΛ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.