Επέστρεψε στην υπηρεσία ο πρώην διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου

Από μέσα Αυγούστου έχει επιστρέψει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνόμος Β’ και πρώην διοικητής του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου που είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Δίωξης Θεσσαλονίκης και είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών, σε επιχείρηση που είχε στηθεί σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος. Στην επιχείρηση, αρχές Ιανουαρίου 2013, είχαν συλληφθεί 35 άτομα σε Αγρίνιο, Βόλο και Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων και τρεις αστυνομικοί.

Ο πρώην διοικητής από την πρώτη στιγμή είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και μάλιστα έχει κινηθεί και δικαστικά με την κατάθεση μηνύσεων. Ο ίδιος εξέτισε την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Δικαστήριο και μετά και την απόφαση του Αρχηγείου για άρση της διαθεσιμότητάς του, επανήλθε από μέσα Αυγούστου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η τελική απόφαση του Εφετείου μετά την κρίση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο, όπου θα προσφύγει ο αξιωματικός της Αστυνομίας, ενώ σε αναμονή βρίσκεται το πειθαρχικό κομμάτι από τα εσωτερικά όργανα της Αστυνομίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.