Επιχείρηση «σκούπα» στα αδέσποτα από τον Δήμο Βόλου καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα

φωτογραφία αρχείου

Σε ανάρτηση- καταγγελία προχώρησε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου κατά του Δήμου Βόλου για επιχείρηση «σκούπα» που έχει ξεκινήσει συλλέγοντας αδέσποτα ακόμη και στειρωμένα και τσιπαρισμένα! Παράλληλα ενημερώνει ότι ασυνείδητοι σκορπούν φόλες σε διάφορες συνοικίες του Βόλου, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται γατάκια και σκυλάκια.

Ειδικότερα, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου στην ανάρτησή της για την επιχείρηση «σκούπα» του Δήμου αναφέρει «Πρόγραμμα επιχείρηση σκούπα. Ο μπόγιας του Βόλου έχει βγει παγανιά και μαζεύει ό,τι βρει μπροστά του. Αδέσποτα, δεσποζόμενα, στειρωμένα, τσιπαρισμένα και μη. Προστατέψτε τα όσο μπορείτε. Αν έχουν εξαφανιστεί αδέσποτα στειρωμένα και τσιπαρισμένα που φροντίζατε καταγγείλτε το. Επιστρέφουμε σε εποχές του 2015 ξανά».

Ακόμη ενημερώνει τους φιλόζωους ότι βρέθηκα φόλες στην οδό Παρασκευοπούλου με Βουτζά. Ήδη σημειώνεται ότι βρέθηκε ένα νεκρό γατάκια και αγνοούνται άλλα δύο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια ανακοίνωση, καθώς συχνά- πυκνά φιλόζωοι κάνουν γνωστό ότι ασυνείδητοι βάζουν φόλες σε πολλές συνοικίες της πόλης, θανατώνοντας ανυπεράσπιστα ζώα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.