Εργαζόμενοι ΔΕΥΑΜΒ: Συκοφάντης ο δήμαρχος Βόλου

Ζητούν από την δημοτική αρχή να αναζητήσει ενόχους αλλού και να αναλάβει τις ευθύνες της

Απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου που επιτίθεται και στους εργαζόμενους για το θέμα της ΕΡΓΗΛ, ο Σύλλογος Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ δηλώνει ότι η Δημοτική Αρχή συκοφαντεί τους εργαζόμενους και της ζητά να αναζητήσει ενόχους αλλού και να αναλάβει τις ευθύνες της.

«Άλλη μία άκρως συκοφαντική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής είδε το φως της δημοσιότητας επιρρίπτοντας ευθύνες στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ και όχι μόνο, τη στιγμή που ουδέποτε οι εργαζόμενοι έχουν δώσει στην δημοσιότητα στοιχεία με ποσά από οφειλές τρίτων», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου.
Οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι είναι γνωστό ότι από τον Ιούνιο του 2016 είναι δημοσιευμένη στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στην οποία αναφέρεται το ποσό που οφείλει ο Δήμος Βόλου στην Επιχείρηση.

«Αναμενόμενο ήταν μετά την ανακοίνωση του δημάρχου για εκκαθάριση και μεταφορά της ΔΕΥΑΜΒ στον Δήμο Βόλου, η ΕΡΓΗΛ να κινηθεί νομικά κατά του Δήμου», επισημαίνει ο Σύλλογος.
Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι έχουν δείξει εμπράκτως την υπεύθυνη και σοβαρή στάση τους στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη με την νομική τους εκπροσώπηση σε κάθε δικαστική μάχη κατά της ΕΡΓΗΛ.
«Αναζητήστε αλλού τους ενόχους και αναλάβετε τις ευθύνες σας», καταλήγει η Σύλλογος Εργαζομένων προς τη δημοτική αρχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.