Ερώτηση της ΛΑΣ για την μετατροπή της Π. Μελά σε ήπιας κυκλοφορίας

Έντονη και απόλυτα δικαιολογημένη είναι η δυσαρέσκεια των αυτοαπασχολούμενων που δραστηριοποιούνται στην οδό Παύλου Μελά, από την Οδό 28η Οκτωβρίου έως την οδό Γεωργίου Καρτάλη (Γαλλίας). Παρά το γεγονός ότι έχουν απευθυνθεί στη δημοτική αρχή με σχετικό αίτημα τους, συγκεντρώνοντας και υπογραφές από το σύνολο σχεδόν των καταστηματαρχών, αυτή δεν έχει εντάξει τη μετατροπή της σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας στο έργο «Αναβάθμιση του δυτικού τμήματος του Εμπορικού Κέντρου Βόλου», αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου σε ερώτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την παράταξη, το συγκεκριμένο τμήμα στην οδό Π. Μελά αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τα πεζοδρόμια είναι στενά και επικίνδυνα, η κίνηση πεζών και οχημάτων γίνεται με δυσκολία, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η λειτουργία των μικροκαταστημάτων με άμεσο κίνδυνο για την οικονομική τους επιβίωση.

Η ΛΑΣ ερωτά τη Δημοτική Αρχή, τι θα κάνει για να μετατραπεί το τμήμα της οδού Π. Μελά, μεταξύ των οδών Γ. Καρτάλη και 28ης σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας όπως το ζητούν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σ’ αυτή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.