Έσπασε την είσοδο αποθήκης του ΚΤΕΛ και έκλεψε 1500 €

Ένας 29χρονος τοξικομανής που αγόρασε ναρκωτικά για τη δόση του

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 29χρονος τοξικομανής, ο οποίος συνελήφθη χθες τις μεταμεσονύχτιες ώρες στoν Βόλο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., για κλοπή.
Ο νεαρός, το βράδυ της Δευτέρας πήγε σε χώρο αποθήκης του ΚΤΕΛ και αφού παραβίασε την κεντρική γυάλινη είσοδο, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από συρτάρι γραφείου, το οποίο έσπασε, το χρηματικό ποσό των 1.500 €.
Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στην περιοχή τη Νεάπολης, όπου φέρεται να αγόρασε ναρκωτικά για τη δόση του και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 681 €, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.
Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια η πρόεδρος των ρώτησε αν ήθελε να δικαστεί ή να ζητήσει προθεσμία, ο κατηγορούμενος είπε ότι θέλει προθεσμία, γατί πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο για θεραπεία και του δόθηκε προθεσμία για την Παρασκευή.
Το Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος μέχρι τότε, αρχικά ο 29χρονος δεν κατάλαβε ότι θα παραμείνει κρατούμενος και όταν το αντιλήφθηκε ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος, για να πάει στο χωριό και να ενημερώσει τη μητέρα του… Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και θα παραμείνει στο κρατητήριο μέχρι να δικαστεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.