Εξήντα έξι τετραμηνίτες στο Δήμο Βόλου ενέκρινε η Οικονομική

Την πρόσληψη 66 συμβασιούχων με διάρκεια σύμβασης τεσσάρων μηνών, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της δια περιφοράς συνεδρίαση για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του».

Όπως αναφέρει η εισήγηση της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 206 Ν. 3584/2007 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και το άρθρο 24 της ΠνΠ με ΦΕΚ 64/Α/14-3-2020, για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του, επιτρέπεται η πρόσληψη από τους ΟΤΑ προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν ξεπερνά τους τέσσερις μήνες σε συνολικό διάστημα 12 μηνών.
«Η υπηρεσία μας, αντιμετωπίζει αυξημένες ανάγκες λόγω χορήγησης στους δικαιούχους υπαλλήλους τις άδειες ειδικού σκοπού και ανωτέρας βίας και σε συνδυασμό με την αύξηση των υπηρεσιών για την βέλτιστη αποκομιδή των απορριμμάτων, των καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων καθώς και την απολύμανση ευαίσθητων περιοχών απαιτείται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση 4μηνης διάρκειας ΙΔΟΧ που θα απασχοληθούν από 18-5-2020 έως 17-9-2020 και ειδικότερα:
– Σαράντα επτά εργατών καθαριότητας ΥΕ.
– Δέκα έξι οδηγών οχημάτων απορριμματοφόρων Δε με άδεια Γ’ κατηγορίας.
– Ένας Χειριστής Μηχανήματος Έργου ΔΕ (Γκρέϊντερ)
– Δύο Χειριστές Μηχανημάτων Έργου ΔΕ (Εκσκαφέας – Φορτωτής)
Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού υπάρχουν εγγεγραμμένες πιστώσεις στον τρέχοντα προϋπολογισμό του Δήμου.

Ανάδοχος για τον κόμβο Αθηνών – Λαρίσης
Επίσης η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τα πρακτικά αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση των οδών Λαρίσης, Αθηνών, Λαμπράκη (υφιστάμενη γέφυρα) και Αλαμάνας, για κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο Δήμο Βόλου».
Σύμφωνα με την εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών ο διαγωνισμός διεξήχθη ηλεκτρονικά μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) και πρώτος (προσωρινός) μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «ΛΕΩΝ Α.Τ.Ε.» με μέση έκπτωση 30,52% και συμβατικό ποσό 1.124.088,65 € (χωρίς Φ.Π.Α.). Η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 1.393.869,93 € με ΦΠΑ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.