Γ.Καμίνης: Να χτίσουμε εκ νέου σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες

Τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς και Δήμαρχος Αθηναίων

Την ανάγκη να “χτίσει η παράταξη μια αρραγή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες” τόνισε από τον Βόλο, όπου βρέθηκε στο βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνη που μίλησε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Park.

Όπως είπε πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη, από τους πολίτες, στο νέο εγχείρημα που πάμε να κάνουμε.” Εμπιστοσύνη στον προγραμματικό μας λόγο. Εμπιστοσύνη ότι θα δημιουργήσουμε μια χώρα που θα επενδύει στους ικανούς αλλά δεν θα αφήνει κανέναν πίσω. Μια χώρα για όλους.”

Στην ομιλία του ο κ. Καμίνης τόνισε ότι η χώρα χώρα “θα πρέπει να αφήσει πίσω, οριστικά κι αμετάκλητα, όλα όσα μας γυρίζουν στο χθες” προσκαλώντας τους παρευρισκόμενους στην δημιουργία μιας παράταξης “που θα μιλάει με έναν νέο, σύγχρονο προοδευτικό λόγο που θα βασίζεται στις διαχρονικές αρχές και αξίες μας. Μια παράταξη που απέναντι στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ και το συντηρητισμό της ΝΔ, θα ορθώνει το δικό της ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα. Ένα στίγμα βαθιά προοδευτικό που θα οριοθετεί ξανά τι σημαίνει πρόοδος και τι συντήρηση σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.