Για απείθεια συνελήφθη στρατιωτικός στο πλοίο προς Βόλο

Αρνήθηκε να δείξει ταυτότητα για να μη φάει πρόστιμο για μάσκα

Για απείθεια σε νόμιμη πρόσκληση στελεχών του Λιμεναρχείου, που έκαναν έλεγχο στο πλοίο για εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, συνελήφθη μια γυναίκα στρατιωτικός, χθες το απόγευμα, στο πλοίο, ενώ ταξίδευε από Σκιάθο για Βόλο.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Λιμεναρχείου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου επιβατηγού πλοίου από Σκιάθο για Βόλο συνελήφθη μια ημεδαπός η οποία υστέρα από νόμιμη πρόσκληση στελεχών του Λιμενικού Σώματος να επιδείξει το δελτίο της αστυνομικής της ταυτότητας προκειμένου της επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο (για μη χρήση μάσκας) εν πλω, αρνήθηκε επανειλημμένα.
Από το Λιμεναρχείο διενεργήθηκε προανάκριση στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατόπιν προφορικής εντολής εισαγγελέως του Στρατοδικείου Λάρισας, λόγω ειδικής δωσιδικίας, αφέθηκε ελεύθερη.

Τρεις με ναρκωτικά
Μετά από νομότυπο έλεγχο στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Βόλου στις 7.40 σήμερα το πρωί, κατελήφθησαν στον επιβατικό λιμένα Βόλου, τρεις Έλληνες ηλικίας οι δύο 19 ετών και ο ένας 20 ετών , να κατέχουν από κοινού εντός χειραποσκευής τους δύο ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία, μικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων και 2,5 γραμμαρίων.
Από το Λιμεναρχείο κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και οι νεαροί, που είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης και πήγαιναν στις Σποράδες για διακοπές, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.