Για οκτώ μήνες έκλεβε ρεύμα 32χρονη καταστηματάρχης σε Βόλο και Ν. Ιωνία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δικογραφία σε βάρος της και ενός Γεωργιανού «ηλεκτρολόγου»

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης σε βάρος του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Γεωργίας και μίας συνομήλικής του Ελληνίδας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο αλλοδαπός στις 10-12-2015 μετέβη σε δύο καταστήματα εταιρίας, μέλος της οποίας είναι και η Ελληνίδα, και παραποίησε τους μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να καταγράφουν μικρότερη κατανάλωση, ενώ την 10-08-2016 τους επανέφερε στην κανονική τους λειτουργία.

Χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην πόλη, και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι,
• ένας φακός κεφαλής,
• ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την 32χρονη,
• ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τύπου tablet, όπου υπάρχουν αποθηκευμένα αρχεία με στοιχεία άνω των σαράντα αρτοποιείων σε ολόκληρη τη χώρα, για τα οποία εξετάζεται τυχόν παραποίηση των μετρητών τους από τον 32χρονο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.