Γιάννης Κατσίβελος: “Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένωση”

Το μήνυμα του υποψήφιου προέδρου για τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βόλου

Το δικό του μήνυμα στα μέλη και τους φίλους της ΝΔ για ενότητα στέλνει ο κ. Γιάννης Κατσίβελος, Πολιτικός Μηχανικός, ενόψει των εκλογών της ΝΟΔΕ Μαγνησίας στις 24 Οκτωβρίου. Ο κ. Κατσίβελος έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βόλου και στο μήνυμά του παρουσιάζει τον εαυτό του, την πολιτική του διαδρομή, ενώ επισημαίνει πως επιθυμία του είναι να χτίσει μαζί με τα μέλη του κόμματος μια αμοιβαία δύναμη εμπιστοσύνης.

Ειδικότερα, το μήνυμα του κ. Κατσίβελου είναι το εξής: ” Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ένωση.

Κρατώντας τον πυρσό των κοινών ιδανικών με σεβασμό στους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν το χθες με το σήμερα, που ενώνουν το σήμερα με το αύριο, θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βόλου στις επερχόμενες εκλογές της Δ.Ε.Ε.Π Μαγνησίας που θα διεξαχθούν την 24η Οκτωβρίου 2021.

Μέχρι στιγμής είχα την τιμή να υπηρετήσω την παράταξη μας σε όλες τις βαθμίδες της. Ως φοιτητής στο Πολυτεχνείο υπήρξα ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ξάνθης, και μετέπειτα εκλέχθηκα σε θέσεις ευθύνης της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ξάνθης. Όπως επίσης διετέλεσα και Πρόεδρος Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης τα τελευταία έτη των σπουδών μου. Παράλληλα υπήρξα και ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης για αυτό και προσφάτως επιστρέφοντας στην πόλη μας ασχολήθηκα ενεργά με την ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας η οποία με εξέλεξε στην τιμητική θέση του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης.

Σε αυτό το επόμενο μου βήμα καλώ όλα τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου να χτίσουμε μαζί μια αμοιβαία δύναμη εμπιστοσύνης τόσο όσο έως τις εκλογές, όσο και πέρα και μετά από αυτές.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για την ειλικρινή στήριξη σας.

Με εκτίμηση,

Κατσίβελος Γ. Ιωάννης.

Πολιτικός Μηχανικός

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Βόλου”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.