Γιατροί Νοσοκομείου Βόλου: Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί

Δημόσιες ευχαριστίες στέλνει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας στους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων που έδωσαν το παρών στη χθεσινή κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.
Η Διοίκηση της Ένωσης στην ανακοίνωσή της επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όλους τους συνδικαλιστές για τη συγκινητική συμμετοχή των εκπροσώπων των σωματίων. Η παρουσία ήταν αντιπροσωπευτική και είχε συμβολικό χαρακτήρα. Προσπάθεια όλων μας είναι να υπερασπιστούμε το πολύτιμο αγαθό της Δημόσιας Υγείας. Με θλίψη ενημερωθήκαμε την ατυχή επιβολή προστίμων σε μερικούς από τους συμμετέχοντες, παρότι η επιτυχημένη εκδήλωση είχε συμβολικό χαρακτήρα και τηρήθηκαν με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας των πολιτών.

Θέλουμε από καρδιάς να μείνουμε όλοι στον συμβολικό χαρακτήρα της ημέρας, την προάσπιση της δημόσιας υγείας που μας αφορά όλους, ανεξάρτητα από το φορέα εργασίας. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.