Γνώμη για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-25 θα εκφέρει ο Δήμος Βόλου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αύριο το μεσημέρι

Απόφαση έκφρασης γνώμης επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Περιφερειακού Προγράμματος Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας 2021-2025 και επί της Σ.Μ.Π.Ε. του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών 2021-2025, θα λάβει ο Δήμος Βόλου στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:00.

Το Συμβούλιο θα λάβει απόφαση αναφορικά με την ίδρυση Ενεργειακών Κοινοτήτων στον Δήμο Βόλου, θα παραχωρήσει χώρους σε Σωματεία και τη λύση της μίσθωσης που αφορά δημοτικό χώρο που βρίσκεται στην Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο και παραχώρηση του ιδίου χώρου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Μαγνησίας «Ηλιοτρόπια».

Επίσης, θα λάβει απόφαση για την κατανομή και απόδοση επιχορήγησης λειτουργικών δαπανών των σχολείων β΄ δόσης έτους 2021 και αποζημίωση των εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων για το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και νέα απόφαση για την εκμίσθωση χώρου στο κτίριο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου που βρίσκεται στην περιοχή Μπουρμπουλήθρα (πάρκιγκ απορριμματοφόρων), για την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή ροφημάτων.

Ακόμη, θα αποφασίσει την ανάθεση εργασιών αφής κανδηλίων και καθαριότητας μνημάτων, στο κοιμητήριο “Κούκος”, σε ιδιώτη και θα εγκρίνει απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., αναφορικά με τον καθορισμό διδάκτρων για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς περιόδου Σεπτέμβριος 2021-Ιούλιος 2022, τον καθορισμό κριτηρίων και απαραίτητων δικαιολογητικών για την εγγραφή των παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς και τον καθορισμό τιμολογίου μεταφοράς των παιδιών από και προς τους παιδικούς σταθμούς.

Τέλος, θα εγκρίνει απόφαση της Κ.Ε.Κ.Π.Α.-Δ.Ι.Ε.Κ., αναφορικά με τον καθορισμό διδάκτρων του Δ.Ι.Ε.Κ. εκπαιδευτικού έτους 2021 – 2022 και απόφαση της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., αναφορικά με πρόταση συμψηφισμού ληξιπροθέσμων οφειλών της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β. προς το Δήμο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.