Η Βολιώτισσα Ελένη Ψυχούλη εξομολογείται: Ήταν καλύτερα που χώρισα

Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Ελένη Ψυχούλη στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μίλησε για το αίσθημα ελευθερίας που τη διακατέχει από μικρό παιδί, την αγάπη της για τη μαγειρική, τα έντονα νιάτα της αλλά και το πώς μεγάλωσε το παιδί της ενώ είναι χωρισμένη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ψυχούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η δουλειά μού δημιουργούσε τύψεις και ενοχές απέναντι στο παιδί μου. Επειδή δούλευα πάρα πολύ και νομίζω ότι όλες οι μαμάδες το ζουν αυτό, αισθανόμουν την ενοχή της έλλειψης. Αυτό το παιδί το πιάνει, το καταλαβαίνει από μηδέν χρονών και αυτό σου δημιουργεί ακόμα περισσότερες ενοχές».

«Θεωρώ ότι ήταν καλύτερα που χώρισα. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό να δει το παιδί ότι η μαμά του ήταν καλά. Δηλαδή αυτό το τεράστιο ψέμα που λένε ότι «δεν χωρίζω για το παιδί»… Όχι! Δεν είναι πως δεν χωρίζεις για το παιδί αλλά για να μην ξεβολευτείς. Μην το ρίχνεις λοιπόν στο παιδί γιατί το παιδί καταλαβαίνει» πρόσθεσε επίσης στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ 2.

«Όταν χωρίσαμε, το παιδί μας είπε «ουφ» και απελευθερώθηκε! Άρχισε σιγά σιγά να βλέπει ότι η μαμά του και ο μπαμπάς του γίνονται πιο ευτυχισμένοι».