Άγχος, Ευθύνη, Κούραση… Ηγέτης και Αρχηγός, Αρχηγός και Ηγέτης… Ο υπέρ άνω πάντων και εκείνος που τα λύνει όλα. Οικονομολόγος, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός, Πωλητής, Δημοσιοσχεσίτης, Δικαστής και Marketeer… Τι είναι αυτό; Να το πάρει το ποτάμι;
Είναι ο Διευθυντής ενός Ξενοδοχείου. Ένας άνθρωπος που πίσω από τον βαρύγδουπο τίτλο, οφείλει να είναι πολυεργαλείο αλλά και εμπνευστής για ένα δυναμικό ανθρώπων που καλείται να διαχειριστεί κάτω από αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, οφείλει να κερδίζει το απαιτητικό πελατειακό κοινό.
Πώς είπατε; Σιγά τα λάχανα; Συντονιστείτε αύριο Σάββατο 11 Ιουλίου 2026 στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή «Για Μια Χούφτα Τουρίστες» με το Νίκο Σαρούκο και θα αλλάξετε γνώμη. Μαζ.ι θα “ταξιδέψουμε” στην Κω και θα συναντήσουμε τον Μιλτιάδη Ζωίδη, τον άνθρωπο που κρατάει το τιμόνι μιας από τις πιο εμβληματικές μονάδες στο Νησί του Ιπποκράτη, του Atlantica Beach Resort Kos.
Μόνο στα Ράδιο ΕΝΑ 102,5.
Η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω της πύλης https://soundcloud.com/radioenavolos καθώς και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 12:00
































