Ημερίδα διαβούλευσης στον Βόλο για το πρόγραμμα Θεσσαλία 2021-2027

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει τη διεξαγωγή τεσσάρων ημερίδων διαβούλευσης για την οριστικοποίηση των δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της έρευνας-καινοτομίας που θα προκηρυχθούν προσεχώς από το Πρόγραμμα Θεσσαλία 2021-2027. Οι δράσεις έχουν συνολικό προϋπολογισμό δημόσιας δαπάνης της τάξης των 70 εκατομμυρίων Ευρώ στο πλαίσιο της περιφερειακής στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης.

Στον Βόλο η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Domotel Xenia και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι «Τουρισμός- Πολιτισμός» και «Βιομηχανία- Υλικά- Κατασκευές».

Μέσω των θεματικών ημερίδων διαβούλευσης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκει να συμπληρώσει και να οριστικοποιήσει τα Κείμενα Βάσης ώστε να μπορέσει να προχωρήσει άμεσα στην έκδοση προσκλήσεων για χρηματοδότηση έργων μέσω του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.

Η συνδρομή του παραγωγικού ιστού, της αυτοδιοίκησης, των ερευνητών και της κοινωνίας των πολιτών στην παραπάνω διαδικασία είναι κρίσιμη και ουσιώδης, δεδομένου ότι βάσει των Κανονισμών του ΕΣΠΑ 2021-2027, αν δεν έχει προβλεφθεί κάποια δράση, δεν θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί.

Προσκαλούνται οι  ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, ερευνητές, αιρετοί και στελέχη των υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης και των Αναπτυξιακών Εταιρειών ΟΤΑ, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων της επιχειρηματικότητας, και τα Επιμελητήρια να συμμετάσχουν ενεργά στις ημερίδες διαβούλευσης, επιλέγοντας το πλησιέστερο γι’ αυτούς σημείο διαβούλευσης για τον τομέα προτεραιότητας που τους ενδιαφέρει.

Η προεγγραφή είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και γίνεται αποκλειστικά online στη διεύθυνση https://forms.gle/jFbfURmEEC5Sh3M18.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.