Ημερίδα για την περιφερειακή ανάπτυξη στη Θεσσαλία την Παρασκευή

Στο Βόλο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και την Περιφέρεια

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη, Χρηματοδοτικά Εργαλεία και δυνατότητες. Επόμενη μέρα για την Θεσσαλία», την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο Volos Palace.

Χαιρετισμό θα κάνει η Ρόδη Κράτσα, πρόεδρος Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η εισαγωγική ομιλία θα γίνει από τον Κώστα Αγοραστό περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της ΕΝ.ΠΕ.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Σκρέκας, βουλευτής Τρικάλων, τ. υπουργός, τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ν.Δ., Δρ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών, αναπληρωτής πρόεδρος Συμβουλίου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρίστος Δήμας, βουλευτής Κορινθίας, αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών και Ανάπτυξης Ν.Δ. και Αχιλλέας Νταβέλλης, πρόεδρος Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ).
Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Ζέττα Μακρή γραμματέας Δ.Σ. Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής , τ. υφυπουργός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.