Κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης για οργάνωση πορείας στον Βόλο

Από παλαιότερη εκδήλωση διαμαρτυρίας

Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Μαγνησίας καλεί τα σωματεία και τους φορείς της πόλης σε ανοιχτή σύσκεψη για τις νέες εξελίξεις στην Ουκρανία, την 5ετή ελληνοαμερικανική “αμυντική” συμφωνία που ψηφίστηκε στη βουλή και την οργάνωση Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 22 Μαΐου.
Όπως έγινε γνωστό, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου, στο Μεταξουργείο στην Νέα Ιωνία (Καραμπατζάκη με Αναπαύσεως) στις 7:00 το απόγευμα.
Οι εξελίξεις στην Ουκρανία εντείνονται με αποστολή προηγμένων οπλικών συστημάτων, αποστολή Νατοϊκών δυνάμεων, προσομοιώσεις για χρήση πυρηνικών όπλων, οι ανταγωνισμοί οδηγούν σε νέα καπιταλιστική και επισιτιστική κρίση. Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι ανταγωνισμός δύο λαών αλλά των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων που θα πληρώσουν με αίμα οι λαοί της περιοχής.
Η νέα 5ετή Συμφωνία για τις Βάσεις που ψηφίστηκε από τη Βουλή είναι στην πραγματικότητα μια κατάπτυστη επιθετική συμφωνία, η οποία μετατρέπει όλη τη χώρα μας σε ένα ορμητήριο πολεμικής εμπλοκής στα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, αλλά ταυτόχρονα και σε πιθανό στόχο αντιποίνων, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού που κλιμακώνεται ανάμεσα στο ευρωατλαντικό στρατόπεδο και τη Ρωσία. Σήμερα, που ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος κλιμακώνεται και αυξάνεται ο κίνδυνος επέκτασής του, ακόμη και με τη χρήση των πιο εξελιγμένων και καταστροφικών όπλων, είναι ζήτημα “ζωής και θανάτου” να διαμορφωθεί και να δυναμώσει ένα παλλαϊκό μέτωπο, με άμεσο στόχο την συμμετοχή όλων στην πορεία Ειρήνης την Κυριακή 22 Μαΐου. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη!».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.