«Κάποιοι δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν έγιναν ορντινάτσες τους»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Αποστολάκης με αφορμή τη συναυλία της Εστουδιαντίνας

Ανάρτηση με θέμα τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βόλου χθες το μεσημέρι, σε συνάρτηση με συναυλία της Εστουδιαντίνα έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσων Αποστολάκης, με αφορμή τη συμπεριφορά του δημάρχου Αχ. Μπέου.
Ο σύμβουλος της α’ ελάσσονος μειοψηφίας κάνει λόγο για κομπλεξική συμπεριφορά και αναφέρει: «Κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής , ενώ συζητούνταν θέματα της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος του ΝΠΣ που επίσης είναι και Δήμαρχος, βρήκε μια ακόμα ευκαιρία να δείξει ότι …άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Χωρίς να είναι μέλος της Οικονομικής διέκοψε τη συνεδρίαση και μαζί με τον ογκόλιθο της πολιτικής αντιδήμαρχο Στεφόπουλο, έκανε πλακίτσα αν μπορώ να μεσολαβήσω στο να βρουν 2 εισιτήρια για την αποψινή συναυλία της Εστουδιαντίνας (αυτή που κυνήγησαν με λύσσα να μην πραγματοποιηθεί). Απάντησα ευχαρίστως και να είναι στην πρώτη σειρά αναγκασμένοι να χειροκροτήσουν αυτό που μισούν. Κάποιους που δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν έγιναν ορντινάτσες τους».
Φαίνεται δεν τους άρεσε και γρήγορα κόπηκε η πλακίτσα τους. Φεύγοντας βέβαια πέταξε κάτι ατάκες του στυλ «έλα εσύ Ρουβά και Ζοζεφίν» που δεν είναι μάπα.
Να ξέρει μόνο ότι η Ζοζεφίν τραγούδησε σε μια λογικά καλοκαιρινή αρπαχτή μέχρι και στην Αβδέλλα Γρεβενών (με όλη την αγάπη στο γειτονικό χωριό), οπότε σιγά την αποκλειστικότητα και την καινοτομία.
«Αν για όλα αυτά ακόμα και τώρα δεν έχουν να πουν κάτι προσφυγικοί σύλλογοι, τι να ειπωθεί άλλο πλέον. Είναι σίγουρο και το γνωρίζω πως μεταξύ Διοικήσεων και μελών δεν υπάρχει μια και μόνο άποψη και στους συλλόγους υπάρχουν πολλοί που λυπούνται. Ας το λύσουν και μεταξύ τους αν πράγματι αισθάνονται πως πλέον δεν πάει άλλο με τόση παρακμή στην πόλη, που πήρε παραμάζωμα και τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή», αναφέρει ο Ι. Αποστολάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.