Καθάρισαν το πάρκο στην Περραιβού που ήταν στα μαύρα του τα χάλια

Το θέμα είχε αναδείξει η ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Δεν πρόλαβε να “στεγνώσει” το μελάνι της εφημερίδας ΜΑΓΝΗΣΙΑ που ανέδειξε την τραγική κατάσταση που επικρατούσε στο πάρκο στη συμβολή των οδών Περραιβού με Λόρδου Βύρωνος και ευτυχώς η δημοτική αρχή συνετίστηκε, είδε το πρόβλημα κι έστειλε ανθρώπους της υπηρεσίας καθαριότητας να αναλάβουν δράση.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα του magnesianews.gr για το πάρκο και την πρότερη κατάστασή του.

 

Ο κ. Νίκος Κανελλής που με ανάρτησή του είχε δείξει την τραγική εικόνα του πάρκου και τώρα επανέρχεται και ενημερώνει πως το πάρκο καθαρίστηκε. Βέβαια, ο ίδιος σχολιάζει πως “Η ουσία παραμένει. Καθαρίζονται οι δημόσιοι χώροι όσο και όπως χρειάζεται; Συντηρούνται πάρκα και πλατείες ώστε να είναι ασφαλή και λειτουργικά; Ποιες είναι οι προτεραιότητες του Δήμου; Ποιο είναι το αποτέλεσμα των χρόνιων περικοπών σε προσωπικό και χρηματοδότηση στην καθημερινότητα μας; Ρητορικά ερωτήματα…”.

Πάντως η δημοτική αρχή δεν θα πρέπει να περιμένει τις εφημερίδες για να έχει αυτούς τους χώρους καθαρούς. Θα πρέπει να υπάρχει συντονισμός και πρόνοια, έτσι ώστε όλα τα πάρκα της πόλης και χώροι όπου μπορούν τα παιδιά να πάρουν αέρα και να παίξουν, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα να είναι πάντα καθαροί.

Έτσι ήταν το πάρκο:

Κι έτσι έγινε μετά την επέμβαση των ανθρώπων της υπηρεσίας Καθαριότητας:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.