Κινητοποίηση των υπηρεσιών για διαρροή αερίου σε αυτοκίνητο!

Επί ποδός, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΠΑ Θεσσαλίας

Την κινητοποίηση κατοίκων, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας και ΕΠΑ Θεσσαλίας, προκάλεσε λίγο μετά τις 8 το βράδυ οσμή αερίου, που τελικά αποδείχτηκε ότι οφείλονταν σε διαρροή δεξαμενής αυτοκινήτου (!) ενώ έκλεισε η οδός Ιωλκού για μια ώρα.

Η κινητοποίηση σημειώθηκε μετά από τηλεφώνημα στην περιοχή του Γυμναστηρίου Βόλου (Ιωλκού – Λ. Βύρωνος) για έντονη οσμή αερίου, στις 8 το βράδυ.
Άμεσα στο σημείο πήγε ένα όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία που απέκλεισε το σημείο για κάποια ώρα, καθώς και συνεργείο της ΕΠΑ Θεσσαλίας.

Μετά από έρευνα που έγινε στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι η οσμή αερίου, προέρχονταν από διαρροή αερίου κίνησης από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Από τις υπηρεσίες ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, το οποίο για λόγους ασφαλείας δεν μετακινήθηκε και αύριο θα μεταφερθεί σε συνεργείο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, που προκάλεσε αναστάτωση σήμερα το απόγευμα στο Βόλο.

Να σημειωθεί ότι η οδός Ιωλκού, στο ύψος του σούπερ μάρκετ “Γαλαξίας”, έκλεισε για περίπου μία ώρα από τις 8.15 – 9.25, ενώ τροποποίηση έγινε και στα δρομολόγια των γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ που κατέβαιναν προς Βόλο, για το συγκεκριμένο διάστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.