Κυκλοφοριακό έμφραγμα προκάλεσε χθες το πρωί ασυνείδητος οδηγός, που έκοψε την κυκλοφορίας, στην οδό Γαλλίας, στο ύψος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, παρκάροντας παράνομα.
Αποτέλεσμα ήταν να μη χωράει να περάσει προς την οδό Κουμουνδούρου μεγάλο όχημα, όπως το πυροσβεστικό, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από μικρή φωτιά στον οικισμό Αλιβερίου και να προκληθεί κομφούζιο.
Λόγω της κατάστασης, στην οδό Γαλλίας, δημιουργήθηκε μεγάλη ουρά αυτοκινήτων (που έστριβαν από την οδό Γκλαβάνη), πίσω από το υδροφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα να κληθεί η Τροχαία Βόλου, που βεβαίωσε παράβαση στο παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και κλήθηκε γερανός για να το απομακρύνει.
Το θέμα είναι ότι αν ξεσπούσε νέα πυρκαγιά και το όχημα της Πυροσβεστικής έπρεπε να πάει επί τόπου δεν θα μπορούσε να κινηθεί και θα χανόταν περιουσίες.
































