Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω του έργου αποχέτευσης

Κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες δύο μέρες στην έξοδο του Βόλου προς των κάτω κλάδο Πηλίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών του αγωγού αποχέτευσης.
Οι εργασίες ξεκίνησαν από χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο Τετάρτη και γίνονται στο ύψος του 2ου ΓΕΛ Βόλου, μετά τον Άναυρο και, λόγω των εργασιών εφαρμόζονται κυκλοφοριακές ρυθμίζεις, από τον ανάδοχο, καθώς η κυκλοφορία είναι μεγάλη τόσο επισκεπτών, όσο και Βολιωτών που πάνε για μπάνιο, αλλά και στην επιστροφή τους.

Για τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Αγριά, η διαδρομή γίνεται μέσω της Πολυμέρη, το τέλος της οποίας έχει μονοδρομηθεί και με ταχύτητα 20 χλμ. στο σημείο πριν τα έργα.
Για τους οδηγούς που επιστρέφουν προς Βόλο, πρέπει, στο ύψος της Γορίτσας να στρίψουν δεξιά προς το στάδιο και το κολυμβητήριο και να κατευθυνθούν προς Βόλο ή μέσω της Αγ. Δημητρίου και Αναλήψεως ή μέσω του περιφερειακού.

Οι εργασίες εγκατάστασης του αγωγού αποχέτευσης αναμένεται να ολοκλΠΟΛΥΜΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣΓΟΡΙΤΣΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΝΟΒηρωθούν αύριο Τετάρτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.